Et pusterum når du er på farten

Få en god nat ude. Du er altid velkommen i vores hotel, når du er på farten. Lige præcis her kan du smide benene op efter en festlig aften eller efter en travl dag. Få dig en rolig overnatning og et solidt morgenmåltid lige midt i Middelfart. 

Vi har en seng klar til dig

Uanset om du har haft en lang arbejdsdag eller du har været til selskab, så har vi en god seng klar til dig i vores hotel. HUSET her i Middelfart har i alt 70 værelser - alle med bad, TV, internet og egen havedør.

Priserne for en overnatning for hotelgæster starter fra kr. 495,- (inkl. moms) pr. enkeltværelse. For 80,- kr. mere får du morgenbuffeten med til at starte dagen på. Se også priseksempel på vores døgnmøder.

Glæd dig til morgenbuffetten

Efter en nat på vores hotel venter vores fristende morgenbuffet. Hyg dig med fynsk morgenkaffe, morgenavisen og den store morgenbuffet i HUSETs Restaurant. Den har åbent allerede fra kl. 7.00 til kl. 9.00.

Buffeten, der venter dig efter en god overnatning på hotellet, byder på alt hvad hjertet begærer. Her finder du helt sikkert noget, du kan lide, hvad enten du er til det bastante eller det lette, det sunde eller det søde. Buffetten er 95% økologisk.   

Aftenkaffe i HUSETs Café

Hyg dig med en kop aftenkaffe i caféen, inden du går i seng eller måske med en drink, når baren er åben (efter aftale).   

Besøg caféen her

HUSETs Restaurant

Mange to-dages kurser med overnatning omfatter en lækker middag i HUSETs Restaurant.

Glæd dig til en stor smagsoplevelse. 

Brug HUSETs faciliteter

HUSET har mange gode hyggekroge til aftentimerne. Få fx et slag billard eller bordfodbold med en kollega i kælderen.

Læs mere her...

Book din overnatning

Kontakt Hanne Skjoldborg og book din næste overnatning i HUSET. 

Telefon:+45 63412709
hs@huset-middelfart.dk 

Huset-kursuscenter.dk bruger cookies. Ved at bruge vores websider og tjenester accepterer du vores brug af cookies.. Mere information Luk