Møder med energi

HUSETs mødecenter er specialister i at lave de optimale rammer for dit møde, uanset om I er mange eller få. Lige præcis her finder I både de traditionelle faciliteter og utraditionelle muligheder. Brug eksempelvis de udstillede sommerhuse, udestuer og orangerier i HUSETs "baghave" til at lave gruppearbejde og brainstorms. Vi sørger for frisk luft, moderne IT-udstyr og forfriskninger, så dine deltagere har energi og lyst til at bidrage.

Spørg os

I feltet lige ovenover, kan du sende en helt uforpligtende forespørgsel på fx et møde eller et arrangement. Skriv i kommentarfeltet, hvis du har flere mulige datoer i spil, så finder vi de bedste muligheder til jer. Du kan også ringe til os på 70 12 36 00. 

Mødeservice er til for dig

Savner du overblik eller inspiration til at skabe det helt rigtige møde, kursus eller konference, så brug HUSETs mødeservice. Vi har erfaring fra tusindvis af arrangementer og kan hjælpe med alt fra navneskilte til budgetter og indretning af lokalerne.

Se alle møderum

HUSETs 22 forskellige undervisnings- og møderum er skabt til arbejde, læring, møder og udvikling. Vi har plads til arrangementer med alt fra 5 til 320 deltagere. Alle vores lokaler har IT-udstyr og trådløst internet, så I kan arbejde effektivt.  

Få en rundvisning

Kom og se vores lokaler og faciliteter, så giver vi en frokost. Ring eller skriv til vores kundechef Vibeke Diemer, så kan du opleve vores møderum og fornemme stemningen i HUSET.
Tlf.:+45 63412720
vd@huset-middelfart.dk 

Bliv i flere dage

Skal dine deltagere være friske og veludhvilede til flere mødedage, så har vi i HUSET 70 værelser, der står klar med i alt 87 nyredte senge, lækker morgenbuffet og skønne naturomgivelser til at klare hovedet.

Priser og mødepakker

Et dagsmøde i HUSET koster fra 495 kroner pr. deltager. Ønsker I overnatning i forbindelse med jeres møde, kan vi tilbyde priser fra 1.530 kroner pr. deltager. Sammensæt selv dit møde og vælge din pris.  

Huset-kursuscenter.dk bruger cookies. Ved at bruge vores websider og tjenester accepterer du vores brug af cookies.. Mere information Luk