Brug det hele, mens du er her

HUSET med de mange hyggelige kroge til kaffepauserne. HUSET med ”herreværelset” i kælderen. Eller HUSET med de gode møderum og den lyse restaurant. Uanset hvad du er til, så tag hele HUSET i brug, mens du er her.

Lige præcis her er der ikke noget, der kun er til pynt.

Nyd et måltid mad

Lige omkring spisetid møder du duften af de lækre, lune retter helt ud på gangen. Her er rigelig plads til mange gæster, og en udsigt der gør måltidet til en oplevelse.

Besøg restauranten HER

Hold din pause i caféen

Følg næsen og gå efter duften af frisk te og kaffe. I HUSETs Café får du høj kvalitet både af te, kaffe, kage og hygge. Læn dig tilbage og lad op til næste punkt på programmet. 

Besøg caféen HER

Rum til søvn og hygge

70 værelser og plads til i alt 87 overnattende gæster.

Alle værelser har TV, trådløst netværk, arbejdsbord og egen udgang til haven.

Besøg vores hotel HER

Din bil er bag lås og slå om natten

På HUSETs aflåste parkeringsplads kan du roligt og gratis lade din bil stå til næste dag.

En tur i HUSETs Kælder

Slap af i HUSETs Kælder foran det store tv eller i de bløde sofaer. Du kan også være lidt aktiv og tage et spil billard eller bordfodbold.

KLIK HER og tag på en virtuel tur i vores kælder

IT- og AV-udstyr i møderum

Lige præcis her får du noget af det nyeste inden for AV-udstyr. Hold en videokonference med en kollega på Bermuda eller lav fjernundervisning med en underviser i Newcastle - vi får det til at lykkes.

Gratis og trådløst net

Selvfølgelig har vi et godt og solidt trådløst netværk, så du kan få noget fra hånden eller "skype" med familien derhjemme. Du får din adgangskode i receptionen.

Ring til bookingteamet

Ring til vores bookingteam og hør mere om HUSET og dets faciliteter.

Tlf. 70123600
post@huset-middelfart.dk

 

Huset-kursuscenter.dk bruger cookies. Ved at bruge vores websider og tjenester accepterer du vores brug af cookies.. Mere information Luk