Gør dagen mindeværdig

Bryllup eller barnedåb, rund fødselsdag eller reception. Uanset anledningen til festen, så skal dagen være et godt minde for både dig og dine gæster.

Holder du din fest hos HUSET, sørger vi for rammerne og alt det praktiske, så du og dine gæster kan nyde dagen og selskabet. Fra velkomstdrinken til natmaden og overnatningen.       

 

 

HUSET opfyldte vores ønsker

Dorte Enevoldsen holdt konfirmation for sin søn i HUSET. Han ønskede sig belgiske vafler til dessert - og det var ét af de ønsker, som vi opfyldte på festdagen. Det var en fornøjelse at huse de glade gæster, og fornøjelsen blev endnu større, da vi hørte, hvordan Dorte og familien oplevede dagen - Læs mere om, hvordan festen forløb her. 

Få inspiration til festmaden

God mad giver glade gæster. Forretten skal være spændende, kødet skal være mørt og saftigt, saucen skal smage og vinen være afstemt. Vores kok har lavet en række lækre menu- og buffetforslag, som vil være en fest for øjet og få smagsløgene til at juble. 

Stræk benene

Der er mange gratis glæder og spændende aktiviteter, du og dine gæster kan bruge tid på, mens I fester her. Tag fx et slag billard i HUSETs Kælder.

Overnatning til gæsterne

Der er ingen, der behøver at køre hjem efter en fest i HUSET. HUSET har 70 værelser og en morgenmadsbuffet, der er værdig afslutning på et brag af en fest.

Inspiration til dagen derpå

Dine gæster kan få masser af gratis inspiration til boligdrømmene i HUSETs 28.000 m2 stor udendørs og indendørs byggeudstilling. Her får alle nye boligidéer med sig hjem.

Spørg køkkenchefen!

Vores køkken- og restaurantchef Kim Sabroe Reckweg vejleder gerne om menuer og muligheder. Du træffer ham på telefon 63 41 27 35 eller mai: ksr@huset-middelfart.dk

Huset-kursuscenter.dk bruger cookies. Ved at bruge vores websider og tjenester accepterer du vores brug af cookies.. Mere information Luk