Særlige dage og særlige kunder

Vi har valgt at give vores kunder en ekstra god pris på særlige dage, selv om vi naturligvis leverer den samme gode oplevelse som alle andre dage med hygge, stil og rigtig god mad. På udvalgte døgn, fredag til mandag, kan du finde rigtig gode priser på forskellige typer ophold - lige præcis her.

Møder for foreninger

Vi elsker at have gæster, så de dage vi har mindst at lave tilbyder vi en særlig god pris til særlige kunder.

Selv om prisen er lavere, er servicen i top. Vi tilbyder al den forplejning og alle de muligheder, som du kender HUSET bare til lidt lavere priser. 

Skal du booke et mødeophold for en forening eller en organisation, så vælg perioden fredag - mandag og få en rigtig god pris.

Messetilbud på overnatning

Er du gæst hos MesseC i Fredericia, og mangler du et sted at sove tæt på? Vi tilbyder dig særligt favorable priser, hvis du skal deltage på en af de spændende messer i MesseC.

Dobbeltværelse: KUN 775 kr
Enkeltværelse: KUN 575 kr

Priserne er naturligvis inklusiv vores store morgenbuffet. Ring og hør nærmere på 70 12 36 00 (Der tages forbehold for udsolgte dage.)

Luksus for ledere

Udviklingsdage, strategidage eller teambuilding. Nogle gange kan det være effektivt at lade hverdagen bag sig og i stedet fordybe sig i de opgaver, som peger fremad. 

Invitér ledergruppen eller bestyrelsen med på et ophold med et strejf af luksus til at motivere arbejdet. En lækker gourmetmiddag venter jer.

Fra fredag til mandag er der en særlig god pris. 

Vibeke Diemer

Se udsigten, oplev stemningen eller få en hurtigt rundtur og et indblik i faciliteterne. 

Vil du vil vide mere om HUSETs gode tilbud? Se stedet, inden du inviterer dine gæster? Eller har du lyst til at kigge forbi og mærke stemningen - måske til en bid mad?

Kontakt Vibeke, Kundechef
Tlf.:+45 63412720
vd@huset-middelfart.dk 

Huset-kursuscenter.dk bruger cookies. Ved at bruge vores websider og tjenester accepterer du vores brug af cookies.. Mere information Luk